منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 أصابع البطاطس المشوية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 45
الموقع : alexandria

مُساهمةموضوع: أصابع البطاطس المشوية   الثلاثاء فبراير 28, 2012 1:23 pm

المقادير:

3 حبة بطاطس كبيرة

ملعقة صغيرة باربكيا

ملعقة صغيرة كزبرة

ملعقة صغيرة ثوم مفروم

ملعقة صغيرة بشر ليمون

¼ ملعقة صغيرة فلفل أسود

ملعقة صغيرة بهارات الكاري

¼ ملعقة صغيرة شطة

¼ كوب زيت زيتون

ملعقة صغيرة ملح



الطريقة:

1- اغسلي البطاطس كويس جدا، وبعد كده قطّعي البطاطس نصفين، وقطّعي كل نصف أربعة أصابع.



2- حطي البطاطس في صينية بحيث تكون القشرة لأسفل.



3- هاتي طبق غويط وحطّي فيه البهارات والكزبرة والباربكيا والشطة والفلفل والملح والثوم وبشر الليمون وزيت الزيتون، وقلّبي كل المكونات دي مع بعض كويس أوي.



4- حطّي الخليط اللي عملتيه على أصابع البطاطس، ودخّلي الصينية الفرن من 25 : 30 دقيقة لحد ما البطاطس لونها يبقى دهبي، وبعد كده حطّيها في طبق التقديم.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://eftekassat.wwooww.net
 
أصابع البطاطس المشوية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات فرنسية-
انتقل الى: