منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 شوربة البطاطس والكرّات

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 45
الموقع : alexandria

مُساهمةموضوع: شوربة البطاطس والكرّات   الثلاثاء فبراير 28, 2012 1:29 pm

المقادير:

ثمرة جزر مبشورة
٢ عود كرات مفروم
٣ ملعقة كبيرة زبدة
ثمرة بطاطس كبيرة
٤ كوب شوربة فراخ
٣ ثمرة بصل مفرومة
مكعبات خبز محمص
ملح وفلفل أسود


الطريقة:
1- شوّحي البصل والكرّات في الزبدة لغاية ما تحسّي إنهم نزّلوا الميه بتاعتهم، وابتدى لونهم يتغيّر، وبعد كده ضيفي عليهم الجزر المبشور، وقلّبيهم مع بعض لمدة 5 دقائق.

2- بعد كده ضيفي عليهم الشوربة والبطاطس والملح والفلفل، وسيبيهم مع بعض على نار متوسّطة لمدة ربع ساعة، أو لغاية ما البطاطس تستوي.

3- صبّي الشوربة في طبق التقديم، وزيّنيها بمكعبات الخبز والبقدونس.. وبالهنا والشفا.

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://eftekassat.wwooww.net
 
شوربة البطاطس والكرّات
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات فرنسية-
انتقل الى: