منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 لفائف البادنجان بالدجاج

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 45
الموقع : alexandria

مُساهمةموضوع: لفائف البادنجان بالدجاج    الثلاثاء فبراير 07, 2012 11:30 pm

ناخد لحمة مفرومة دجاج
ونتبلها ببصلة مبشورة
ملح حسب الرغبة
نص ملعقة قرفة
ربع ملعقة فلفل اسود
ربع ملعقة كروية
ربع ملعقة كسبر مطحون
ربع ملعقة كمون
ونخلطهم مع بعضهم ونشكلهم قطع صغيرة ونصفهم في البايركس
وعلي الفرن لن تستوي اللحمة
نقطع البادنجان بالطول
نقليهم في الزيت نصفيهم علي ورق المطبخ
لما تستوي اللحمة نطلعها من الفرن ونلف اللحمة في البادنجان
(انا مسكتهم بأعواد الاسنان لانه البادنجان اللي عندي صغير )
لما نخلص نصفهم في البايركس
ونضيف عليهم الصالصة
والجبن ونرجعهم للفرن
ولما تستوي وتتحمر نطلعها ونقدمها بالف صحة وعافية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://eftekassat.wwooww.net
 
لفائف البادنجان بالدجاج
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات ليبية-
انتقل الى: