افتكاسات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 أصابع البطاطس المشوية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 51
الموقع : alexandria

أصابع البطاطس المشوية Empty
مُساهمةموضوع: أصابع البطاطس المشوية   أصابع البطاطس المشوية Icon_minitime1الثلاثاء فبراير 28, 2012 1:23 pm

المقادير:

3 حبة بطاطس كبيرة

ملعقة صغيرة باربكيا

ملعقة صغيرة كزبرة

ملعقة صغيرة ثوم مفروم

ملعقة صغيرة بشر ليمون

¼ ملعقة صغيرة فلفل أسود

ملعقة صغيرة بهارات الكاري

¼ ملعقة صغيرة شطة

¼ كوب زيت زيتون

ملعقة صغيرة ملح



الطريقة:

1- اغسلي البطاطس كويس جدا، وبعد كده قطّعي البطاطس نصفين، وقطّعي كل نصف أربعة أصابع.



2- حطي البطاطس في صينية بحيث تكون القشرة لأسفل.



3- هاتي طبق غويط وحطّي فيه البهارات والكزبرة والباربكيا والشطة والفلفل والملح والثوم وبشر الليمون وزيت الزيتون، وقلّبي كل المكونات دي مع بعض كويس أوي.



4- حطّي الخليط اللي عملتيه على أصابع البطاطس، ودخّلي الصينية الفرن من 25 : 30 دقيقة لحد ما البطاطس لونها يبقى دهبي، وبعد كده حطّيها في طبق التقديم.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://eftekassat.wwooww.net
 
أصابع البطاطس المشوية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» سلطة البطاطس الفرنسية
» أصابع الباذنجان المحشوة بالجبنة والسبانخ
» أصابع الأرز الهشّة البيضاء والسوداء
» بيوريه البطاطس باللحم
» شوربة البطاطس والكرّات

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات فرنسية-
انتقل الى: