المقادير والطريقة
كاس مكرونة خواتم مسلوقة بماء وملح وتصفى بمصفاه
ونضع معاها
علبة شيدر الصغيرة مبشورة
جبن موزاريلا
كزبرة او بقدونس
بهارات
ملح
بيضة مخفوقة
ملعقة جبنة سائلة
وشوية من بديل البرمزان
نفرمها مع بعض لكن فرمة بسيطة عشان نبغى نحافظ على شكل المكرونة تكور دوائر ويكون بجانبك زبدية فيها موية عشان تبللي يدك عشان ماتعبك وانتي تكوري تدحرج اولا في البيض ثم البقسماط مع الحرص على تغطيتها جيدا عشان ماتنفتح لما نقليها
نبدأ في تحضير الصوص
طماط مقطعة + فص ثوم + م كاتشاب + م ك صلصة طماط + رشة ملح + بهارات + بابريكا + فلفل أسود + م ك ونص زيت زيتون نحطها على النار لما تتسبك
وبالهناء والعافية