افتكاسات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 فاهيتا الفراخ والمشروم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 51
الموقع : alexandria

فاهيتا الفراخ والمشروم Empty
مُساهمةموضوع: فاهيتا الفراخ والمشروم   فاهيتا الفراخ والمشروم Icon_minitime1الخميس مارس 22, 2012 1:53 pm

المقادير:
¼ كيلو مشروم شرائح
¼ كيلو صدور فراخ مقطّعة شرائح
2 ثمرة طماطم مقطعة شرائح
2 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
2 ملعقة صغيرة كزبرة مفرومة
3 فصوص ثوم مقطع شرائح
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
2 ثمرة بصل مقطع شرائح
4 ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملعقة كبيرة مستردة
ملعقة صغيرة بهارات
3 ثمرة فلفل ألوان
بصلة مبشورة
ملح وفلفل
عيش شامي

الطريقة:
1- تبّلي شرائح الفراخ بالملح والفلفل والبصل والليمون، وسيبيهم في التتبيلة دي لمدة ساعتين، وبعد كده شوّحي الفراخ مع شوية زيت على النار لحد ما تستوي.

2- حطّي زيت الزيتون في نفس الطاسة اللي شوّحتي فيها الفراخ، وشوّحي فيها شرائح البصل والفلفل الألوان وتبّليهم بالملح والفلفل.

3- حطّي المشروم في طاسة تانية وعليه زيت الزيتون وشرائح الثوم، وشوّحيه على النار مع شوية ملح وفلفل وعصير الليمون والمستردة، وقلّبيهم كويس على نار متوسطة.

4- بعد ما تحسّي إن المشروم دخل في السوى، اخلطيه مع الخضار والفراخ، وضيفي عليهم البهارات والبقدونس والكزبرة وقلّبيهم كويس مع بعض.

5- حطّي الفاهيتا في العيش الشامي ولفّيه كويس، وحطّي الساندوتشات في طبق التقديم.. وبالهنا والشفا.

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://eftekassat.wwooww.net
 
فاهيتا الفراخ والمشروم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» عمل فاهيتا الدجاج المكسيكيه
» فاهيتا الستيك المشوى و الفلفل
» شوربة الفراخ بالمكرونة
» كباب الفراخ بالخضار
» اسبقاتي بصوص الفراخ

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات انجليزية-
انتقل الى: