افتكاسات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الفلفل المحشى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 50
الموقع : alexandria

الفلفل المحشى Empty
مُساهمةموضوع: الفلفل المحشى   الفلفل المحشى Icon_minitime1الثلاثاء فبراير 07, 2012 11:43 pm

ربطة معندوس ( بقدونس )
نص ربطة كسبر
2 عود بصل اخضر
2حبة طماطم حمرا متوسطة
2 قرن فلفل حار ( اختياري)
ربع كوب رزع مغسول ومصفى
ثلاث حبات طماطم معصور
لحمه مقطعه متوسط صفير زى ماتحبى الكمية
2 ملاعق كبار زيت زيتون
يقطع كلهم رفيع جدا

بالنسبة للبهارات

2 ملقعة صغيرة كروية
2ملعقة صغيرة بزار ( كركم)
2 ملعقة صغير ملح حسب المذاق
1 ونص الحرارات لحم
ملقعة نعناع ناشف
رشة قرفة
رشة فلفل اكحل

الطريقة

تخلطين المكونات جميعا بالملعقة وبعدين استعملى الايد
خلاص الحين نحشي الفلفل بعد ماتكونى غسلتى المحشي ونضفتى من حوا البواقى الحشوة حطيتى فى صحن الى هنسوى فيه المحشيى علشان يكون حماية للمحشي من النار
ثم بعد ما نذبل المحشي فى مية ساخنة بس مش كثير يدوب القشرة الخارجية ترمد شوية خلاص نحشى ونضعها فى الصحن السوا ونغطى بالقصدير وانلعى على نار هادئ حوالى من ساعه الى ساعه الا ربع
وبعدين ضعى فى صحن اخر بالفرن علشات اتحمرى الوجه (( اختيار))
انا هنا وضعت بواقى اللحمة ( العظم) لا بيعطى طمعى جنااااااااان فى الفرن افتحى المشواه فقط
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://eftekassat.wwooww.net
 
الفلفل المحشى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات ليبية-
انتقل الى: