افتكاسات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 حلقات البصل المقرمشة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 51
الموقع : alexandria

حلقات البصل المقرمشة Empty
مُساهمةموضوع: حلقات البصل المقرمشة   حلقات البصل المقرمشة Icon_minitime1الخميس مارس 22, 2012 1:29 pm

المقادير:

3 بصلات كبيرة الحجم مقطّعة حلقات منفصلة
كوب بقسماط
1/4 كوب لبن
كوب كبير زيت
كوب دقيق
ملح وفلفل
بيضة


الطريقة:
1- اخفقي البيض مع اللبن وضيفي عليهم الملح والفلفل، وقلّبيهم مع بعض كويس.

2- هاتي شرائح البصل وحطّيها في الدقيق، وبعد كده حطّيها في خليط البيض واللبن، وفي الآخر حطّيها في البقسماط.

3- بعد كده دخّلي حلقات البصل في الثلاجة وسيبيها لمدة نص ساعة، وبعد كده خرّجيها وحمّريها في الزيت لغاية لونها ما يبقى دهبي ورصّيها في أطباق التقديم.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://eftekassat.wwooww.net
 
حلقات البصل المقرمشة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  رز بكشنة الثوم وعروق البصل

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات ايطالية-
انتقل الى: