ناخد لحمة مفرومة دجاج
ونتبلها ببصلة مبشورة
ملح حسب الرغبة
نص ملعقة قرفة
ربع ملعقة فلفل اسود
ربع ملعقة كروية
ربع ملعقة كسبر مطحون
ربع ملعقة كمون
ونخلطهم مع بعضهم ونشكلهم قطع صغيرة ونصفهم في البايركس
وعلي الفرن لن تستوي اللحمة
نقطع البادنجان بالطول
نقليهم في الزيت نصفيهم علي ورق المطبخ
لما تستوي اللحمة نطلعها من الفرن ونلف اللحمة في البادنجان
(انا مسكتهم بأعواد الاسنان لانه البادنجان اللي عندي صغير )
لما نخلص نصفهم في البايركس
ونضيف عليهم الصالصة
والجبن ونرجعهم للفرن
ولما تستوي وتتحمر نطلعها ونقدمها بالف صحة وعافية